неделя, 22 април 2012 г.

Народоучен отдел, 1937 г

Народоучен отдел 1937 by Rodopski_Starini on ScribdРодопски старини, Родопите, Родопа, народно творчество, архитектура, българи мохамедани, българи мюсюлмани, помаци, помашки, Rhodopes, Rodopi, Rodopa, Muslim Bulgarians, Pomaks, rodopski starini, родопско наречие, родопски диалект, родопски говори, рупски говори